Spoorvoertuigen

Modulair, flexibel en economisch

Het productgamma voertuigtechnologie ‘spoorvoertuigen’ omvat spoorvoertuigen en toebehoren voor hoofdspoor- en nevenspooroperatoren, pendeldiensten en metro’s. Windhoff-voertuigen worden wereldwijd gebruikt voor de bouw en het onderhoud van spoornetten en bovenleidingen, voor vrachtvervoer, brandbestrijding en reddingsdiensten.

We zijn er ons van bewust dat flexibiliteit de hoogste prioriteit is voor onze klanten. Het impliceert tijdwinst, verbeterde winstgevendheid en hogere efficiëntie. Dit zijn ook onze belangrijkste criteria voor de ontwikkeling van nieuwe producten en ze worden zowel voor specifieke probleemoplossingen als voor ons assortiment serieproducten toegepast.

Maximaal gebruik van modulair ontwerp heeft gezorgd voor uitzonderlijke flexibiliteit. Wat bekend is geworden als ‘WINDHOFF-technologie’ is een systeem van snelmontageapparaten voor het efficiënt plaatsen en vervangen van bovenbouw. Zo kunnen containers, kranen, werkplatforms en andere standaard of speciale uitrusting worden toegevoegd of verwijderd, waardoor het operationele gebruik van onze voertuigen wordt uitgebreid